Bizi Takip Edin:

Pınar Uzunokur
ORION Birliği
Öncelikle şunu çok iyi biliyorum ki programa ilk başlayan ben ile şimdiki ben asla aynı kişi değiliz. Büyük büyük laflar edip sınırlarımızın kendi içimizde olduğunu söyleyip durduğumu ama aşmak için de çok bir şey yapmadığımı fark ettim. İşte Girişim Savaşçısı tam da bunoktada karşıma çıktı. Bana korkularımı, sınırlarımı ve asla yapamam dediğim her şeyi nasıl da güzel yapılabileceğimi gösterdi.
İntibak eğitimine dur bakalım neler öğreneceğiz ile başladım. Disiplinler arası bir eğitimdi ve farklı bir bakış açısı kazandırdı bana. Bu eğitimde bu kadar çok şeyi fark ettiysem Acemi Birliğinde neler olacak acaba merakı ile devam ettim. Farkındalığımım arttığı, amaç ve hedeflerimi belirlediğim, marka hikayem ile manifestomu yazdığım harika bir eğitim oldu. Bu süreçten sonra Usta Birliğine katılmam kaçınılmazdı. Gerçekten en üst nokta burasıydı. 5 hafta içi ve 6 hafta sonu boyunca hem teknik anlamda yaptıklarımızı hem de mental anlamda dayanıklılığımızı kelimeler ile ifade edebilmem gerçekten zor. Usta Birliği için anlatılmaz yaşanır diyorum:). Derdin kendisi olup çözmek için buradayız.
Bu süreçte birlikte nelerin mümkün olduğunu gösteren sevgili birliğim Oriona ve desteklerinden dolayı tüm eğitmen, mentor ve koçlarımıza çok teşekkür ediyorum.