Alumni

Tarık Şengüleç

tariksengulec scaled
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik ORBIT Birliği
Kariyer AR&GE Uzmanı

İntibakta eğitimini aldığımız konuları, hayat amacımız doğrultusunda, usta eğitiminde koç, mentor ve eğitmenlerin yoğun bir takvimde sıkı eğitim programı ile beraber uygulamalı olarak deneyimlemek; kendimdeki yüksek farkındalığı hissederek dönüşüm yaşadığım yer oldu.

Eğitim süreci gerçekten zorlu. Bu süreçte birlikte yola çıktığım arkadaşlarımla kurduğumuz bağ ve birbirimize verdiğimiz destek, hepimizin akışta kalmamızı sağladı. Süreç içerisinde aynı şeyleri yaşayarak hep birlikte öğrendik.

Herkesin kendinden bir parça bulabileceği bu eğitimde ben, tasarım odaklı düşünme ve uygulama biçimlerini buldum. Multi-disipliner bakış açısıyla bir kavram ortaya koyup onu geliştirmek ve bunu bir zemine oturtmak, tasarım odaklı düşünme biçimiyle gerçekleşir. Girişim Savaşçısında bir sosyal etki temelinde süreci ilerletmenin temelinde bu düşünme biçimi olduğunu düşünmekteyim. Sürecin içerisinde kendimden bulduğum parça budur.

Girişim Savaşçısı, sosyal hayattaki ve  iş dünyasındaki süreçleri,  insanların bu süreçlerde yaşadığı kritik anları gerçekçi bir laboratuvar deneyimine dönüştürmektedir. Burada kurgulanan her deneyim, hedefe yönelik biçimde gelişime odaklı. Kendini geliştirmek, neyi başarmak istediğini netleştirmek, daha güçlü bir yön belirlemek ve fark yaratmak isteyen herkesin mutlaka gelip yaşaması gereken bir eğitim.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00