Alumni

Duygu Aktuna

Duygu Aktuna 1
İletişim
Alan Ankara
Birlik
Birlik SIMURG Birliği
Kariyer İnşaat Mühendisi

Girişim savaşçısı olmanın en zorlu adımı, kendi derinliklerime açılan kapıyı aralamaktı. Bu program; derinlerde sakladığım beni, hayat amacımla buluşturdu. Sadece düşünmekle kalmadım, hissettim, yaşadım, dönüştüm.

Kendini gerçekleştirmek isteyen biri olarak ihtiyaç duyduğum tüm araçlarla beraber; farkındalık, cesaret ve eylemi harmanlayan yoğun bir süreci tamamladım. Şimdi mezun bir “Girişim Savaşçısı” olarak, kendi potansiyeliyle buluşan, benzer dönüşümlerden geçen arkadaşlarımla beraber bu topluluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Yaşanmadıkça tarifi imkânsız olan “Girişim Savaşçısı Usta Birlik” deneyimi, hayatımın yönünü değiştirdiği gibi yürümeye başladığım yeni yolumda da pusulam oldu. Kendi markamın yaratım süreci ise, bir girişimin yalnızca kurulmasından öte, içsel bir devrime dönüştü.

Diğer tüm mentör ve eğitmenlerle beraber başta Berke Koça ve Özgül Koça, ayrıca tüm Simurg Birliği üyelerine bana kattıkları her bir şey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki bu programa katılmışım, iyi ki sizleri tanımışım.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00