Bizi Takip Edin:

Fisun Aykır
SIMURG Birliği
Girişim Savaşçısı eğitimi üç aşamadan oluşan, muazzam bütünlüklü bir eğitim programı. Her aşama kendi içinde tek parça ve anlamlı olmakla birlikte şimdi bir mezun olarak geriye çekilip baktığımda üç aşamanın kendi içindeki bütünlüğünü de görebiliyorum.
Herkesin bir hayali vardır hayatta… İşte Girişim Savaşçısı eğitimi tam da bu noktada hayallerinizi gerçekçi bir çerçeveye oturtabileceğiniz ve bu hayal için yola çıktığınızda sırt çantanıza neleri alıp yola koyulacağınızı size sunan bir program.
Hem kişisel olarak güçlendiğiniz hem de grup arkadaşlarınız ile geliştiğiniz şahane bir öğrenme süreci. Bu program sana ne kattı diye soracak olursanız şunu samimiyetle söyleyebilirim. Belirsizlik zamanlarında akışta öğrenme ve o an gereken neyse gereğini yapma bakış açısı…
Onlarca danışman, mentor ve neyi neden yaptığının fazlasıyla farkında çok değerli koçlarımız Berke Sarpaş ve Özgül Sokullu eşliğinde zenginleştirilmiş bu öğrenme sürecinden neyi nasıl yapacağımı bilerek çıktım. Herkese teşekkür ederim.