Alumni

Ebru Gürgöl

Ebru Gurgol 1
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik MIND FORGE Birliği
Kariyer Mali Müşavir / CPA

Girişim Savaşçıları programına başlarken net bir amacım vardı: yalnızca bir fikir üretmek değil, o fikri hayata geçirecek donanıma, disipline ve bakış açısına sahip olmak. Bu süreç, beklediğimden çok daha fazlasını verdi. Burada; girişimciliğin yalnızca bir iş kurmak değil, zihinsel dayanıklılık, stratejik analiz, doğru insanlarla çalışma becerisi ve tutarlı ilerleme disiplini gerektirdiğini yaşayarak öğrendim.

Program boyunca kimi zaman sınırlarını zorlayan saha görevleri, kimi zaman masa başında saatler süren çalışmalar, kimi zamanda yapıcı eleştirilerle karşılaştım. Fakat her biri, düşünme biçimimi ve iş yapma tarzımı yeniden şekillendirdi. Bugün artık sadece bir girişim fikrine değil, o fikri büyütecek altyapıya, modele ve vizyona sahibim.

Girişim Savaşçıları benim için bir eğitimden çok daha fazlasıydı; gerçek dünyaya hazırlayan, ezbere bilgiyi değil uygulanabilir deneyimi merkeze alan, insanın kendisiyle de yüzleşmesini sağlayan bir dönüşüm süreciydi. Buradan mezun olmak, bir bitişin değil, çok daha güçlü bir başlangıcın işareti. Şimdi hedefim, öğrendiklerimi sahada değer üreten projelere dönüştürmek ve bu yolculuğun hakkını vermek.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00