Alumni

Neslihan Şolt

Neslihan Solt 1
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik MIND FORGE Birliği
Kariyer Technical Sales Manager

Bugün, hayatımın en dönüştürücü yolculuklarından birini tamamlamanın gururunu taşıyorum: Girişim Savaşçıları Programı’ndan mezun oldum.
Bu program benim için yalnızca bir eğitim süreci değil; birlik ismimiz olan Mind Forge’a yaraşır şekilde zihnimi yeniden şekillendiren, cesaretimi yükselten
ve potansiyelimin sınırlarını zorlamamı sağlayan bir dönüşüm arenası oldu.

Platon’un mağarasındaki o ilk ışık teması nasıl bir şok ve aydınlanma yaratıyorsa, bu program da bende benzer bir etki yarattı. Gerçeği görmek önce acıttı, gözlerimi kamaştırdı. Ama o kamaşmada kendimin daha güçlü, daha bilinçli ve daha cesur halini buldum. Her gün konfor alanımın ötesine geçmeye, kendimle yüzleşmeye, korkularımı tanımaya ve onları yönetmeye davet edildim. Kendime dair en keskin farkındalıkları, en net sınavları ve en güçlü kırılma anlarını burada yaşadım. “Yapamam” dediğim noktaların aslında yeni başlangıçların kapıları olduğunu öğrendim.

Bu süreç, yalnızca bilgi edinmek değil; benim için karakter inşa etmekti. Liderliği dışarıda değil, içimde aramam gerektiğini; başarıyı başkaları için
değil, kendi yolculuğumun onuru için kovalamam gerektiğini burada öğrendim. Sosyal girişimciliğin aslında hayatımın her alanında uygulanması gereken bir
alan olduğunu keşfettim.

Ve şimdi… Bir girişimci olarak değil, bir savaşçı olarak yola devam ediyorum. Artık biliyorum ki, cesaret bir duygu değil, bir seçimdir. Disiplin, hayallerin
gerçek olmasının tek köprüsüdür. İnandığın şeyler uğrunda savaşırken vazgeçmek kolaydır ama devam etmek karakter ister. En büyük savaş, insanın kendi
sınırlarıyladır.

Bu yolculukta bana destek olan tüm mentorlarıma, takım arkadaşlarıma ve bu programı mümkün kılan herkese içten teşekkür ederim. Bana yalnızca bir vizyon değil, potansiyelimi keşfetmemi sağlayan bir anlam yüklediler.

Bugün itibarıyla, hem kendim hem de hayata katacağım değerler için daha güçlü, daha bilinçli ve daha kararlı bir adımla yola devam ediyorum.

Ben artık bir Girişim Savaşçısı mezunuyum. Ve mücadelem yeni başlıyor.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00