Alumni

Emre Çeviksever

Emre Ceviksever
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik ORBIT Birliği
Kariyer Trader

Hayata dokunan bir eğitim değil, hayatın ta kendisi.

Birçok eğitimin aşırı akademik kaldığı, hayata biraz olsun temas edebilenlerin el üstünde tutulduğu bir dönemde hayatın bu kadar içinden bir eğitim almayı beklemiyordum. Alanlarında çok yetkin mentor ve eğitmenlerden eğitim almak ve bunu iş fikrine doğrudan uyarlayabilmek çok değerli.

15 seneyi aşkın bir süredir dış ticaretin içerisindeyim. Bugüne kadar 2 şirket kurdum, sektöründe lider bir firmada 9 yıl çalıştım ve deneyimler edindim.

Aklımdaki yeni girişimim için planlarım vardı ve böyle bir dönemde yolum Girişim Savaşçısı ile kesişti. Projem ile ilgili fikirler ve bilgiler bir toz bulutu gibi kafamın içinde dolaşırken, bu programda edindiğimiz bilgiler ve yaptığımız uygulama ve araştırmalar ile projem çok keskin bir netlik kazandı. Ayrıca detaylara indikçe daha önce aklıma gelmeyen konuları görme ve analiz etme imkanı buldum.

Bu uygulama ve araştırmaların haricinde hem hocalarım ile hem yapay zeka ile hem de değerli iş insanları Leyla Alaton ve Faruk Eczacıbaşı ile projemi tartışma ve geri bildirim alma imkanı yakaladım. Tüm bu görüşmeler, uygulamalar ve bilgiler ışığında projeme olan inancım iyice arttı ve adım adım uygulamaya geçtik. Daha birkaç ay önce bir fikirden ibaret olan projem, şu anda markası, logosu olan, iş planı hazır bir şekilde ete kemiğe büründü.

Ayrıca, mükemmel bir ekip ile yol yürümek, onlarla birlik olmak çok değerli. Bir ömür devam edecek dostluklar kurduğumuza inanıyorum. İyi ki varsınız “Orbit Birliği”.

Bu süreçte başta Berke hocam ve Özgül hocama sonra da tüm mentor ve eğitmenlere desteklerinden dolayı teşekkür ederim. 

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00