Alumni

Harun İpek

harunipek e1773692617964
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik ORBIT Birliği

Acaba ile başladığım yolculukta, girişim savaşçısı içsel sınırlarımın sonsuz olduğunu bana hissettirdi. Bir şeyi, iste ve yap mottosunun dönüşüm süreciydi. Girişim Savaşçısı yalnızca eğitim değil, potansiyelimi fark edip, açığa çıkarmama yardımcı oldu. Yüzlerce kavram, onlarca eğitim ve uygulamalar zihinsel aydınlanmama ve metal dayanıklılığımı üst seviyelere çıkarmamda en büyük rehberim oldu.

Birçok konuda bilgi sahibi olan, “kartal gözü” bakış açısı ile çok yönlü düşünebilen, bir girişimcinin fark edip, fark yaratma gücünün nasıl şekillendiğini, yaşayıp, öğrenmiş oldum.

Eşsiz eğitime sahip olması ile alışıla gelmiş eğitimlerden çok farklı bir yaklaşıma sahip olması ile benim için bir eğitimden çok daha fazlasıydı. Teorik bilgi ile pratiği bir arada sunan, akademik girişimcilerin yetişmesinde müthiş öneme sahip bir yapı. Benim için buradan başarı ile mezun olmakla başlayan süreç, yeni ve daha güçlü başlangıçlara ilham olacaktır. Şu an ki hedefim, öğrendiklerimi gerçek hayatta değer üreten çalışmalara dönüştürmek ve gereğini yapmak.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00