Alumni

Miray Durmuş

miray durmus
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik ORBİT Birliği
Kariyer Şehir Plancısı, Gayrimenkul Değerleme Uzman Yardımcısı

Girişim Savaşçısı benim için yalnızca girişimcilik üzerine bilgi aldığım bir eğitim süreci olmadı; aynı zamanda kendi işime, karar alma biçimime ve çalışma disiplinime daha gerçekçi bir yerden bakmamı sağlayan yoğun bir deneyim oldu.

Kendi işini kurmuş ve geliştirmeye çalışan biri olarak, bu süreçte özellikle iş fikrine bütüncül bakmanın, yalnızca heyecanla değil; analiz, planlama, önceliklendirme ve sürdürülebilirlik açısından da düşünmenin önemini daha iyi gördüm. Bir girişimin sadece iyi bir fikirden ibaret olmadığını; zaman, emek, direnç, doğru konumlanma ve kendini tanıma ile birlikte şekillendiğini deneyimledim.

Programın benim için en değerli taraflarından biri, teorik bilginin yanında insanı kendi sınırlarıyla ve alışkanlıklarıyla da yüzleştirmesiydi. Bazen nerede acele ettiğimi, nerede ertelediğimi, nerede dağınık kaldığımı ve nerede daha sistemli ilerlemem gerektiğini daha net fark ettim. Bu farkındalıkların tamamı kolay değildi; ancak işimi daha sağlam bir zemine oturtmak açısından kıymetliydi.

Girişim Savaşçısı süreci bana girişimciliğe daha geniş bir pencereden bakmayı öğretti. Sadece ekonomik sonuçlara değil; yaptığım işin neye hizmet ettiğine, hangi ihtiyaca cevap verdiğine ve nasıl daha anlamlı bir değere dönüşebileceğine de daha fazla odaklanmaya başladım. Bu süreç, abartılı bir dönüm noktası tanımından çok; işime ve kendime dair daha bilinçli kararlar alabilmem için önemli bir eşik oldu. Yorucu, düşündüren, yer yer zorlayan ama sonunda daha net bakmamı sağlayan bir deneyimdi.

Bu yolculukta emeği geçen herkese ve aynı süreçte birlikte ilerlediğimiz tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00