Alumni

Özlem Elibol Gündüz

ozlemelibolgunduz
İletişim
Alan İzmir
Birlik
Birlik POINT Birliği
Kariyer Yemek Mühendisi

Human Design sistemi, ruhsallığın bireysel genetik yapısını, her bireyin doğasını ve davranışsal eğilimlerini ortaya koyan bir “farklılaşma bilimi.” GIS usta sürecinde, adeta DNA’mın değiştiğini hissettim. İçimdeki potansiyel yavaş yavaş ortaya çıkıyor; buzdağının henüz altını keşfetmemiş olsam da davranışsal paternlerimde büyük gelişmeler olduğunu gözlemliyorum.

Bu eğitimle adeta yeniden inşa edildik. Hem kendimde hem de almaya açık arkadaşlarımda ne kadar değişim fark ettiğimi anlatamam. Kendimizi daha doğru ifade etmeye başladık;
cümlelerimiz güzelleşti, hatta sorularımız bile daha akıllıca hale geldi.

Kendi adıma, beynimin pasının yavaş yavaş temizlendiğini hissediyorum. Koçumla çalıştığım
konu da aslında tam olarak bu: Yıllarca üzülmemek için kendimi kapatmışım. Ancak, zihnimi kapattığımda sadece olumsuz şeylere değil, birçok yeni ve güzel şeye de kapandığımı fark ediyorum. Şimdi tıkalı alanlar açılıyor; beyin kıvrımları yeniden oluşuyor. Supplementlerin beyin sisini açmada etkili olduğunu bilsem de, bu eğitimlerin de en az onlar kadar etkili olduğuna eminim artık.

Yıllarca sistemin içinde debelenip durmuşum ve kendimi gerçekleştirememiş olmanın öfkesini
içime gömmüşüm. Şimdi içimdeki potansiyel su yüzüne çıkmak için fırsat arıyor.

Yapabileceğimin farkındayım. Zaman baskısı yüzünden ödevlerin bir kısmını hakkını vererek
tamamlayamamış olsam da, hayatta da benzer bir durum yok mu? Hakkını vermeye çalışırken
bazen fırsatlar kaçıyor.

Eğitim sürecinde, önceden aldığım *Miuul Excel for Data Analytics CRM Analytics* eğitiminin
dersleri daha iyi takip etmemde çok faydası oldu. *Burak Kırcalı* hocamızın sakin ve detaylı bir
şekilde anlattığı *IK Motivasyon* dersini de oldukça değerli buldum. Ayrıca, *Evrim Kocatepe* ‘den aldığımız dersler, işimizde şaheserler yaratmamız için büyük katkı sağlayacak. Ancak eğitimin hızı nedeniyle bu dersleri tekrar gözden geçirmek, yapılacaklar listemin başında yer alıyor. 

Bu süreç bana 6 hafta değil, sanki 6 ay gibi geldi. 2024 yılını benim için anlamlı kılan aktivitelerden biri de GIS süreciydi. Başta “Ne oluyor, ne olacak?” derken, sistem çorap söküğü
gibi kendini tamamladı.

Yazımı “Çünkü başka sen yok!” diyerek bitiriyorum. Kendimi, bu programa katılarak yaptığım seçim için tebrik ediyorum.

*BİTTİ…

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00