Bizi Takip Edin:

Selda Candan
POINT Birliği
Girişim Savaşçısı, benim için yeni bir başlangıç değil; var olanı daha da derinleştirdiğim bir süreçti. Kendimi yıllardır tanımaya çalışan, iç dünyasını kurcalamaktan çekinmeyen biriydim. Ama bu program sayesinde içsel farkındalıklarımı girişim diline çevirmeyi öğrendim. Zihnimde şekillenmeye başlayan JoJoMind fikri, burada aldığım eğitim ve yönlendirmelerle birlikte ete kemiğe büründü. Ne yapmak istediğimi biliyordum, ama nasıl yapacağım konusunda netleşmeye ihtiyacım vardı. Bu netlik burada geldi.
Program boyunca ödevleri daha hafta başlamadan yapıyordum. Her bir görevi, sadece yapılması gereken bir iş değil, kendime attığım bir adım olarak gördüm. Bu yaklaşımın bana ne kadar katkı sağladığını süreç ilerledikçe çok daha net anladım. Girişim Savaşçısı’na katılmayı düşünenlere şunu söylemek isterim: Ne kadar hazır gelirseniz gelin, bu program sizi bir şekilde dönüştürüyor. Çünkü burada hem kendi sınırlarınızla karşılaşıyorsunuz hem de onları aşmanın yollarını öğreniyorsunuz. Hazır olmak bir avantaj, ama açık olmak bambaşka bir seviye.
Bugün kendi girişim yolculuğuma adım atabiliyorsam, bunda bu programın payı büyük. Fikrim belliydi, ama fikrime nasıl can vereceğimi burada öğrendim. Kendime daha çok güvendim, sürece daha sağlam adımlarla devam ettim. Ve tüm bu yolculuk, kulağa biraz garip gelecek ama, sosyal medyada denk geldiğim bir Karakoyun reklamıyla başladı. Gülümseten, hatta biraz da tuhaf gelen bir reklam… Ama o küçük videoyla birlikte Girişim Savaşçısı’na ulaştım. Kimi içerikler gözden kaybolur, kimi aklınıza takılır; bazılarıysa sizi harekete geçirir. Benimkisi de öyle oldu. Meğer bazen yolunuzu bulmak için bir Karakoyun’a rastlamak gerekiyormuş.