Alumni

Yetergül Kılıç

Yetergul Kilic
İletişim
Alan İstanbul
Birlik
Birlik KARINCA Birliği
Kariyer Uzman Estetisyen

“Kendime Verdiğim Değeri Görünür Kılmak İçin Çıktığım Yolculuk”

Hayatım boyunca insanlara dokunan işlerin içinde oldum. Hastanelerde, dermatoloji kliniklerinde, eczanelerde ve kendi merkezimde çalışırken insanların ciltlerine bakım yapmanın ötesinde, aslında özgüvenlerine, yaşam kalitelerine ve kendilerine bakışlarına da dokunduğumu gördüm. Fakat bir noktadan sonra şunu fark ettim; beni asıl heyecanlandıran şey sadece hizmet vermek değil, daha büyük bir etki oluşturabilmekti.

Bu farkındalıkla çıktığım yolculukta birçok eğitim aldım, araştırmalar yaptım, denedim, yanıldım ve yeniden başladım. Ancak çoğu zaman cevaplarını aradığım soru “Nasıl daha iyi yaparım?” olurken, zamanla asıl gücün “Neden yapıyorum?” sorusunun içinde saklı olduğunu gördüm.

Tam da bu dönemde Girişim Savaşçıları ile tanıştım.

İlk günden itibaren bunun sıradan bir eğitim olmadığını hissettim. Burada sadece iş kurmayı, iş geliştirmeyi veya girişimciliği öğrenmedim. Kendimi tanımayı, düşünce kalıplarımı sorgulamayı, zorlandığım alanlarla yüzleşmeyi, disiplinli ilerlemeyi ve vazgeçmeden mücadele etmeyi öğrendim.

Bazen çok yoruldum. Bazen zihnim karıştı. Bazen hızlandım, bazen yavaşladım. Ama hiçbir zaman durmadım. Çünkü burada öğrendiğim en önemli şeylerden biri; gelişimin bir varış noktası değil, ömür boyu süren bir yolculuk olduğuydu.

Bu süreçte birbirinden değerli mentorlar, eğitmenler ve yol arkadaşları tanıdım. Her biri bana farklı bir pencere açtı. Sadece işime değil, hayata bakışıma da katkı sağladı. Birlikte düşündük, birlikte sorguladık, birlikte geliştik.

Bugün mezuniyet noktasında geriye baktığımda; Girişim Savaşçıları’nın bana yalnızca bilgi kazandırmadığını görüyorum. Bana cesaret, netlik, dayanıklılık, bakış açısı, güçlü bir çevre ve en önemlisi kendime olan inancımı kazandırdı.

Bu programı bir eğitim olarak tanımlamak bana eksik geliyor. Çünkü burada kazanılan şey bir sertifikadan çok daha fazlası. Bu, insanın kendisine yaptığı en değerli yatırımlardan biri. Sadece girişimcilik için değil; hayatın her alanında daha güçlü, daha bilinçli ve daha etkili bir insan olabilmek için eşsiz bir deneyim.

Bugün çocuklarıma bırakabileceğim en güzel örneklerden birinin, öğrenmekten vazgeçmeyen, gelişmeye devam eden ve hayallerinin peşinden giden bir anne olmak olduğunu düşünüyorum.

Girişim Savaşçıları benim için bir son değil; daha bilinçli, daha güçlü ve daha anlamlı bir başlangıç.

İyi ki bu yolculuğa çıkmışım. İyi ki savaşmışım. İyi ki Girişim Savaşçısı olmuşum. ⚔️❤️

Diğer Mezunlar

GİS İntibak Eğitimi Başlıyor

Sanal Sınıfta Kameralı Online, Özel Networking Etkinliği ile (Sınırlı Kontenjan)
3 Eylül – 11 Eylül 2026, 19:00 – 24:00
22 Ekim – 30 Ekim 2026, 19:00 – 24:00
26 Kasım – 4 Aralık 2026, 19:00 – 24:00